Meniu

MKIC kavinėje kasdien rasite naują patiekalų asortimentą, keičiamą atsižvelgiant į sezoniškumą ir lankytojų pageidavimus. Kasdien kepame duoną ir šviežias bandeles. Salotų bare siūlome įvairių rūšių salotas, mišraines, šviežias daržoves.
Nuolatos organizuojame tam tikros šalies virtuvės savaites, kurių metu lankytojams siūlomas specialus meniu. Pavyzdžiui, lietuviškos virtuvės savaitės meniu  galėsite paragauti bandų, kokorų, švilpikų; kaukazietiškos – charčio, mantų, plovo, chačapuri.

 

Aptarnaujame konferencijas, vykstančias MKIC, taip pat organizuojame kavos petraukėles, banketus, furšetus. Atsižvelgdama į užsakovo poreikius ir renginio tematiką,  mūsų virtuvės šefė pritaiko kiekvienam renginiui specialų meniu. Galime pasirūpinti salės ir stalų dekoravimu.

MKIC nuolatiniai lankytojai tikrai visi pažįsta kavinės AULA virtuvės šefę Galiną Goleryšefą. Daug metų dirbusi JAV ambasadoje Lietuvoje, sėmusis žinių Rytų ir pietų Amerikos restoranuose, lankytojus kas rytą stebina „Fusion“ virtuvės eksperimentais, maisto gamyboje derindama įvairių virtuvių elementus.